vagadefam.cat

L’accés als tribunals sense dilacions ni traves innecessàries és un dret que tota persona té. Dificultar l’exercici d’aquest dret amb plenes garanties i en condicions justes pot comportar perjudicis i danys irreparables a drets fonamentals.

La causa que l’Estat espanyol instrueix al voltant del Referèndum de l’1 d’octubre evidencia un munt d’afectacions dels nostres drets fonamentals, entre ells el de la presumpció d’innocència, la llibertat, els drets polítics i el d’un procés judicial amb totes les garanties. Les vulneracions del Conveni Europeu de Drets Humans i del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics són ben visibles en moltes de les resolucions que tant el Tribunal Suprem com l’Audiència Nacional han dictat contra nosaltres des del 16 d’octubre del 2017, data en què es van produir les primeres ordres de presó preventiva.

La nostra determinació per tenir un procés i un judici justos segueix més viva que mai. No hem deixat de recórrer judicialment totes aquelles vulneracions que els tribunals espanyols han infringit contra els nostres drets. Però són els tribunals internacionals, i en particular el Tribunal Europeu de Drets Humans, on avui dipositem la confiança per rebre justícia.

Visit and enjoy the site vagadefam.cat, belonging to category Independence movement

vagadefam.cat
0
0.0/5 for 0 rate
03-12-2018
vagadefam.cat

Related sites vagadefam.cat

Consell per la República
El Consell neix de la legitimitat sorgida del mandat de l’1 d’octubre i impulsarà...
Acord d'Esquerres per la República Catalana
Membres dels corrents partidaris de la independència d’ICV, EUiA, CCOO, la UGT i Unió de...
Catalonia Votes
The website www.cataloniavotes.eu is an initiative of the Public Diplomacy Council of Catalonia...
Gatamaula
Col.lectiu de Dones Feministes
Productes de la Terra
Venda de marxandatge dels Països Catalans. Samarretes independentistes i més
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2019    Generated in 0.082 Queries: 7       Newsletter