Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

La CUP és una organització política assambleària d'abast nacional, que s'’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’articula com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del nostre poble, amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments cívics i populars, en la lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans.

A través de les seves assemblees locals, la CUP és present actualment en una setantena de municipis, on hi desenvolupa acció política a dins i a fora de les institucions locals. Malgrat el limitat marge d’acció dels ajuntament, la CUP treballa sobre les possibilitats de modificar l’actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis i els seus representants.

Per altra banda, la CUP té projecció nacional i de fet és vist ja com un dels responsables de l'actual creixement de l'independentisme. La CUP és i continuarà éssent un dels actors més compromesos en les iniciatives populars que preparen la ruptura amb els estat espanyol i francès (consultes per la independència, assemblea de regidors i regidores dels Països Catalans, manifestacions històriques com la del 10 de juliol del 2010...).

Visit and enjoy the site Per la Ruptura | CUP Crida Constituent, belonging to category Political parties

perlaruptura.cat
0
0.0/5 for 0 rate
30-07-2015
Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

Related sites Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

PSAN - Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans
El Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans (PSAN) va nàixer l'any 1968....
Catalunya Sí que es Pot
Queremos construir la candidatura de la Catalunya popular ante la Catalunya de las clases...
Catalunya Sí
Som un conjunt de persones compromeses amb el país que treballem des de la societat civil per...
En Comú Podem
Som una candidatura catalana per a les eleccions estatals del 20D. Tenim com a objectiu...
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2016    Generated in 0.101 Queries: 7       Newsletter