Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

La CUP és una organització política assambleària d'abast nacional, que s'’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’articula com a espai útil per totes aquelles persones i col·lectius amb voluntat transformadora que lluiten per la llibertat del nostre poble, amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments cívics i populars, en la lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans.

A través de les seves assemblees locals, la CUP és present actualment en una setantena de municipis, on hi desenvolupa acció política a dins i a fora de les institucions locals. Malgrat el limitat marge d’acció dels ajuntament, la CUP treballa sobre les possibilitats de modificar l’actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis i els seus representants.

Per altra banda, la CUP té projecció nacional i de fet és vist ja com un dels responsables de l'actual creixement de l'independentisme. La CUP és i continuarà éssent un dels actors més compromesos en les iniciatives populars que preparen la ruptura amb els estat espanyol i francès (consultes per la independència, assemblea de regidors i regidores dels Països Catalans, manifestacions històriques com la del 10 de juliol del 2010...).

Visit and enjoy the site Per la Ruptura | CUP Crida Constituent, belonging to category Political parties

perlaruptura.cat
0
0.0/5 for 0 rate
30-07-2015
Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

Related sites Per la Ruptura | CUP Crida Constituent

Partit Republicà Català
El Partit Republicà Català va ser creat a Barcelona els dies 21 i 22 d'abril de 1917 i va ser...
Catalunya Acció
Projecte polític que té com a objectiu únic i innegociable portar el nostre país fins a la...
ICV
Iniciativa per Catalunya Verds
Els Verds - Alternativa Verda
Partit ecologista i catalanista. Moviment ecologista integrat per professionals de la...
 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2016    Generated in 0.068 Queries: 7       Newsletter